Страхиња Булатовић / -архива
09/01/2022 u 11:13 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Учионице школе у Пиперима морају да се адаптирају

Радова има и у подручном одјељењу у Стањевића Рупи гдје, како је навео директор школе, Страхиња Булатовић, имају проблема са гријањем и прилазом школи

У ОШ "Војин Поповић" неопходна је адаптација учионице и игралишта. Вршилац дужности директора школе Страхиња Булатовић каже да планирају да реновирају учионицу у којој се појавила влага.

– Од Министарства, просвјете, науке, културе и спорта имамо зелени сигнал да то одрадимо. Неопходно је да урадимо унутрашњу изолацију. У тој учионици бораве ученици млађих разреда па треба да спустимо и плафоне због ефикастности, односно уштеде енергије. Потребна је и промјена унутрашњих врата, како на овој тако и осталим просторијама. Поред тога планирали смо да промијенимо изглед зидова у холу школе – навео је Булатовић.

Он је истакао да неопходно да се уреди и полигон.

– Полигон је у катастрофалном стању, има доста неравнина, испуцао је асфалт. На сједници школског одбора затражићу помоћ, како локалне заједнице, тако и министарства, да се доведе у пристојно стање, како би на њему могла да се одржава настава физичког васпитања и ваннаставне активности. Планирано је да се у наредном периоду у дворишту школе постави мини игралиште за дјецу – казао је Булатовић.

Радова има и у подручном одјељењу у Стањевића Рупи гдје, како је навео Булатовић, имају проблема са гријањем и прилазом школи.

– Требало би наћи неки начин да се угради централно гријање, као и прилаз школи. Неопходно би било тај дио асфалтирати и направити ограду око школе, јер сваке године имамо све већи број ђака – казао је Булатовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 09:12