Вртић је безбједан за боравак дјеце / -архива
21/01/2022 u 17:41 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вртић "Драган Радуловић" почиње са радом 24. јануара

Апсолутно су стечени сви услови за безбjедан и угодан боравак наших малишана у ВJ "Драган Радуловић", саопштили су из ЈПУ "Ђина Врбица"

Дјеца вртића "Драган Радуловић" вратиће се у своје учионице у објекту на Старом аеродрому 24. јануара. Дјеца су почетком новембра пресељена у друге васпитне јединице јер је у објекту дошло до хаварије у просторијама гдје су смјештене водоводне и електро инсталације. Пукла је водоводна цијев и поплављено је неколико просторија.

– Апсолутно су стечени сви услови за безбjедан и угодан боравак наших малишана у ВJ "Драган Радуловић". Саниране су последице хавариjе на електро и водоводноj инфраструктури. Увидом у извjештаjе ангажованих извођача радова види се да су све инсталациjе у функциjи и обjекат jе у потпуности безбjедан за боравак. Извршено jе испитивање исправности станице коjа регулише систем гриjање-хлађење и санирана пумпа за потребе хидрантске мреже коjа jе изазвала хавариjу. Разводни ормар jе превентивно измjештен у другу просториjу, како би се предуприjедила поjава сличних проблема у будућности – саопштили су из ЈПУ "Ђина Врбица".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:11