Вртић у ОШ ”Владика Данило” / -Архива
20/01/2022 u 12:48 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вртићи почињу са радом 24. јануара

Четири васпитне јединице, "Владика Данило" у Српској, "18. октобар" на Биочу, "29. новембар" у Диноши и "Сунцокрет" у Матагужима, ЈПУ "Ђина Врбица" васпитно – образовни рад настављају 31. јануара

Четрнаест васпитних јединица у оквиру ЈПУ "Ђина Врбица" 24. јануара почеће са радом, док они вртићи који раде у склопу школа васпитно-образовни рад настављају када се заврши школски распуст. У питању су васпитне јединице у основним школама "Владика Данило" у Српској, "18. октобар" на Биочу, "29. новембар" у Диноши и "Сунцокрет" у Матагужима.

– Важећим прописима и одлукама jавне предшколске установе немаjу право на зимски и љетњи распуст, већ се у том периоду васпитно-образовни рад организуjе по систему дежурства. Од Института за jавно здравље и Министарства просвjете, културе, науке и спорта тражили смо додатно поjашњење и даље инструкциjе у поступању, како би могли правовремено да се припремимо за организациjу рада и несметану реализациjу програмских циљева и задатака. Донешена jе одлука да се од 24. jануара 2022. године у 14 васпитних jединица започне са редовним радом. Четири вртића рад ће почети у другом школском полугодишту. Приjем малишана из ВJ "Jелена Ћетковић 2" ће у периоду до почетка другог полугодишта наставити да се реализуjу у ВJ "Jелена Ћетковић 1" – казали су из ЈПУ "Ђина Врбица".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 16:57