Нови украси за подгоричке улице / - ПГ биро
27/10/2021 u 12:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Почело новогодишње украшавање града; нови украси за подгоричке улице

Фокус ће и ове године бити на главном градском тргу, гдjе ће се поред старе новогодишње расвjете наћи и нова, коjа ће, сигурни смо, посебно обрадовати наше суграђане , наводи се у саопштењу

У сусрет новогодишњим празницима, екипе градског предузећа Комуналне услуге почеле су овогодишње традиционално украшавање града. Имаjући у виду повећан обим посла, радове на модернизациjи jавне расвjете, али и набавку новог накита коjи ће красити многе дjелове Подгорице, поменуте активности су ове године отпочеле нешто раниjе.

- Празнични украси постављаjу се на градским трговима, дуж улица и булевара, а фокус ће и ове године бити на главном градском тргу, гдjе ће се поред старе новогодишње расвjете наћи и нова, коjа ће, сигурни смо, посебно обрадовати наше суграђане - наводи се у саопштењу.

Новогодишње jелке биће постављене на Тргу независности и Римском тргу, а фигуре у 3Д димензиjи, на радост наших наjмлађих суграђана, красиће уже jезгро града. Такође, биће окићен и ужи центар Општине у оквиру Главног града – Голубовци.

- Набавком 750 нових комада различитих прозрачних декоративних кугли у 2Д и 3Д димензиjи омогућено jе да се ове године празнична атмосфера из центра града пресели и на jедан од наjљепших булевара у Европи и свиjету, Булевар Светог Петра Цетињског - наводе из Комуналних услуга.

Подгорица ће ове године бити украшена попут других европских главних градова и сигурни ће Подгоричани  и посjетиоци уживати током предстоjећих празника.

- Такође, позивамо све заинтересоване привредне субjекте да украсе jавне површине испред своjих обjеката и на таj начин даjу допринос да наш град jош jаче сиjа за вриjеме траjања новогодишњих празника, а екипе Комуналних услуга биће на располагању да пруже сву неопходну техничку подршку у виду радне снаге, опреме и механизациjе - наводи се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 03:40