Момчило Лековић / -Демократе
18/06/2022 u 13:19 h
Н.С.Н.С.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

За простор на којем је одмаралиште у Сутомору: Демократе Бара траже промјену ДУП-а

Интерес за профитом преовладава и ако буде по вољи двоjице приjатеља, предсjедника барске Општине и градоначелника Подгорице онда ће до октобарских избора и овдjе "никнути" неки бетонски "монструм", поручује Лековић

Демократе подржавају иницијативу да се обнови одмаралиште у Сутомору, па позивам Ивана Вуковића, градоначелника Подгорице, и Душана Раичевића, предсједника Општине Бар, да промијене ДУП којим је предвиђено да се на овом простору граде зграде, поручио је Момчило Лековић, одборник Демократа у СО Бар.

– Знаjте и почуjте Раичевићу и Вуковићу, преча су нам наша дjеца од вашег голог интереса. Kао одборници Демократа даjемо пуну подршку инициjативи да се дjечиjе одмаралише у Сутомору обнови и сачува. ДУП се доноси да би се и миjењао. Промиjените намjену, уложите заjеднички средства и угостите све оне малишане коjи немаjу прилику да дођу на љетовање и виде море – поручио је Лековић.

Да се Бар и Барани у овом случаjу питаjу, вjеруjемо да би велика већина умjесто неке велике бетонске десетоспратнице гласала за обнову некадашњег одмаралишта, сматра Лековић.

– Хуманост jе одавно изгубила смисао, она ниjе више "на циjени". Интерес за профитом преовладава и ако буде по вољи двоjице приjатеља, предсjедника барске Општине и градоначелника Подгорице онда ће до октобарских избора и овдjе "никнути" неки бетонски "монструм", без паркинга и осталих потребних услова. Бар такав сценарио неће подржати. Након безброj девастациjа и изградње бетонских "монструма" дуж наше обале, Бар и Барани неће дозволити изградњу jош jедног таквог коjи ће неком приватнику на уштрб jавног интереса и наше дjеце обезбиjедити милионски профит – поручује Лековић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 13:45