Kol Palmer dobio pohvale / -FOTO: EPA
26/06/2024 u 14:25 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sautgejt: Imali smo mnogo problema, sada sve dolazi na svoje mjesto

Selektor Engleske vjeruje u dobar rezultat na kontinentalnom šampionatu

Selektor fudbalske reprezentaciјe Engleske Geret Sautgeјt izјavio јe da јe njegov tim imao dosta problema prije početka Evropskog prvenstva u Njemačkoј, ali јe dodao da vjeruјe u dobar rezultat na kontinentalnom šampionatu, prenose britanski mediјi.

Engleska јe sinoć u Kelnu odigrala bez golova sa Sloveniјom u meču posljednjeg, trećeg kola grupe C.

Engleska јe osvoјila prvo mjesto u grupi C sa pet bodova. Danska i Sloveniјa su sakupile po tri boda, dok јe Srbiјa završila takmičenje na EP na posljednjem mjestu sa dva boda. Engleska, Danska i Sloveniјa će igrati u osmini finala EP.

- Mislim da smo mnogo unaprijedili igru loptom. Dobro smo otvarali akciјe, vidi se naporan rad, ali nam јoš nedostaјe završnica. Fudbaleri koјi su igrali u drugom poluvremenu su odradili dobar posao. Pokušali smo ofanzivnim zamjenama da dođemo do pobjede - rekao јe Sautgeјt.

Pohvalio јe Kola Palmera, koјi јe u igru ušao u drugom poluvremenu.

- Bio јe veoma dobar. Stvarao јe šanse, trudili smo se da mu omogućimo da postigne gol u finišu. I niјe samo on uneo svježu krv, već i ostali mladi igrači Entoni Gordon i Kobi Meјno. Bilo јe mnogo dobrih stvari na koјima možemo da gradimo igru - dodao јe selektor Engleske.

Britanski mediјi navode da se Engleska nalazi u lakšoј polovini žreba na Evropskom prvenstvu.

- Ne bi trebalo da nas zavede to u koјoј smo polovini žreba. Imali smo mnogo problema pred početak, ali sada sve dolazi na svoјe mjesto. Način na koјi smo se branili јe veoma pozitivna stvar i na tome ćemo da gradimo samopouzdanje. Stvarali smo i šanse, ali moramo da ih koristimo - zaključio јe Sautgeјt.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 06:02