Dragan Stojković / EPA-EFE-FOTO: EPA/ANNA SZILAGYI
26/06/2024 u 00:05 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Stojković: Ostavili smo dobar utisak, bez obzira na rezultat

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković je nakon eliminacije „orlova“ sa Evropskog prvenstva rekao da je ovo neuspjeh što se tiče rezultata

-Izuzetno sam ponosan na momke, mnogo pretrčanih kilometara, dali su sve od sebe. Ako uđemo u neku dublju analizu, poraz od Engleza nas je doveo u ovu situaciju. Sve u svemu mislim da smo ostavili dobar utisak, bez obzira na rezultat. Igrači zaslužuju sve čestitke za požrtvovanje i borbenost, mislim da su predstavili Srbiju na najbolji mogući način – rekao je Stojković za „TV Arena sport“.

O meču sa Danskom, Stojković je rekao:

-Znali smo da neće biti puno šansi, da ako dođemo u priliku da postignemo gol, da moramo da ga postignemo i to bi riješilo utakmicu. Ali, oni su bili u psihološkom smislu u prednosti, jer im je i remi odgovarao, a vidjeli ste da i u duelu Engleske i Slovenije nije pobijedio niko. Nevjerovatno, sa nerešenim rezultatom idu dalje.

Slijedi analita svega urađenog u Njemačkoj, pa onda novo takmičenje.

-Liga nacija kreće u septembru, moramo da analiziramo šta i kako smo radili, da li je moglo bolje. Ali, u defanzivi smo napravili veliki pomak. Tu gdje je bilo najviše kritika, tu smo baš bili dobri na EP – rekao je selektor Srbije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 00:06