Karlo Anćeloti / EPA-EFE-FOTO: EPA/CATI CLADERA
19/08/2024 u 09:11 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Anćeloti nezadovoljan: Nema izgovora

Na otvaranju nove sezone u Primeri, fudbaleri Reala osvojili su samo bod

Šampion Španije je na gostovanju Majorci osvojili samo bod (1:1), a nakon tog susreta trener Madriđana Karlo Anćeloti nije krio nezadovoljstvo.

-Dobro smo počeli utakmicu, imali smo prednost, a mogli smo i do drugog gola. U drugom poluvremenu nam je nedostajalo ravnoteže u igri. Čak smo mogli i da izgubimo utakmicu jer nismo imali potreban balans. Mi smo napadačka ekipa, ali zato je bitno da u odbrani budemo jednako dobri. Taj balans između linija je ključna stvar – istakao je Anćeloti.

Prvi put od 2008. godine italijanski stručnjak nije uspio da trijumfuje na meču prvog kola.

-Mislim da smo mogli mnogo više da uradimo i ne želim izgovore. Morali smo da budemo odlučniji i da više želimo pobjedu. Moraćemo da izvučemo pouke iz ove utakmice jer nam je ukazala na probleme koje imamo. Do balansa u igri se dolazi samo kada svi igrači razmišljaju isto. Ako smo u situaciji da treba povratiti posjed, to je moguće samo kada cijeli tim razmišlja na isti način. Ne može neko da misli da je to problem samo onih u napadu ili samo veznog reda ili odbrane. Ekipa nije uspjela da prepozna šta je bio ključni aspekt i da moraju svi da misle na isti način. Bili smo dobri u napadu, ali je Majorka bila bolja u odbrani i zato je neriješen ishod realan – poručio je Karlo Anćeloti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 19:51