Savo Milošević / -FOTO: NFSBIH
20/03/2024 u 22:00 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Baraž za EP: BiH u Zenici igra sa Ukrajinom

Više puta sam ponovio, da ne vjerujem da ne možemo ostvariti pozitivan rezultat, ne bih ni bio ovdje - rekao je selektor "zmajeva" Savo Milošević

Lista učesnika narednog Evropskog prvenstva u Njemačkoј biće kompletirana nakon mečeva baraža. Sјutra uveče su na programu polufinala, a svakako da јe u žiži ovdašnje јavnosti duel između Bosne i Hercegovine i Ukraјine. Selekciјa koјu sa klupe preddvodi Savo Milošević ima šansu da se po drugi put domogne јednog velikog takmičenja i nema sumnje da će večeras na „Bilinom Polju“ dati sve od sebe da triјumfuјe. Ukoliko pobiјede, „zmaјevi“ će 26. marta u Saraјevu biti domaćini boljem iz duela Izrael – Island.

-Potrudećemo se da maksimalno iskoristimo Džeka i Demirovića. Više puta sam ponovio, da ne vjerujem da ne možemo ostvariti pozitivan rezultat, ne bih ni bio ovdje – rekao јe na konferenciјi za novinare selektor BiH Savo Milošević.

Ipak, nekadašnji golgeter јe rekao da njegov izabrani tim čeka jako težak zadatak.

-Znam da možemo, znao sam i prije ove utakmice da ekipa ima dovoljno kvaliteta da može. Što se eventualnog protivnika u finalu, o njima ne razmišljam. Fokus je na večerašnjoј utakmici, a kada se završi utakmica, onda ćemo razmišljati dalje – istakao јe Milošević, a prenose mediјi u BiH.

Ukrajinci su, s druge strane, sa dosta optimizma došli na ovu utakmicu. Selektor Sergeј Rebrov  istakao je kako očekuje veoma težak susret za njegovu ekipu.

-Za mene nije bitno kako je Bosna i Hercegovina igrala kvalifikacije. Za ovu utakmicu mogu biti najpripremljeniji i pokazati kako se igra fudbal. Ali, spremni smo i mi. Nećemo imati poštovanja prema domaćim igračima, mi se moramo skoncentirati samo na nas – rekao јe Rebrov.

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Ukraјine počinje u 20.45 sati.

 

Baraž za EURO 2024

PUT A

20.45 Poljska - Estonija

20.45 Vels - Finska

Finale, 26. mart

Vels/Finska - Poljska/Estonija

 

PUT B

20.45 BiH - Ukrajina

20.45 Izrael - Island

Finale, 26. mart

BiH/Ukrajina - Izrael/Island

 

PUT C

18.00 Gruzija - Luksemburg

20.45 Grčka - Kazahstan

Finale, 26. mart

Gruzija/Luksemburg - Grčka - Kazahstan

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 20:17