Ivan Brnović / -FOTO: FK BUDUćNOST
12/07/2024 u 08:57 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Brnović: Fizički smo pali, nismo se držali dogovora

Fudbaleri Budućnosti će revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Mališeve dočekati sa minusom od jednog gola

Osvajač Kupa Crne Gore poražen je u Podujevu od domaćina sa 1:0, nakon jedne očajne partije, pogotovo u drugom poluvremenu, kada izabranici Ivana Brnovića nisu bili ni blizu neke situacije da ugroze gol rivala.

-Mislim da smo prvo poluvrijeme odigrali taktički dobro, iz niske i srednje zone smo neke situacije gdje smo mogli bolje da reagujemo. Napravili smo tri, četiri polušanse i ništa nije nagovještavalo da će se stvari promijeniti u nastavku. Međutim, fizički smo pali, onda se ni taktički nismo držali dogovora jer smo pokušali nešto prema naprijed odnosno da izađemo visoko bez razloga. Upravo iz takve situacije smo primili gol - rekao je Brnović.

Revanš je narednog četvrtka pod Goricom, ali je jasno da “plavi” moraju mnogo bolje od ovoga kako bi prošli u drugo kolo.

-Mališeva se pokazala kao dobar tim, fizički spreman, to je negdje i presudilo na kraju. Izgubili smo, ali imamo aktivan rezultat. U revanšu ćemo probati da nadoknadimo propušteno i sigurno da će biti teško – istakao je Brnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. septembar 2024 18:46