Brnović i Grbić / -FOTO: DAN/DEJAN PANIć
29/05/2024 u 12:32 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Brnović i Grbić uoči finala Kupa: Cijela sezona staje u jednu utakmicu

Budućnost će sjutra uveče protiv Jezera igrati za peti trofej u masovnijem crnogorskom takmičenju

Na konferenciji za novinare upriličenoj uoči finala Kupa, strateg „plavih“ Ivan Brnović je rekao da je njegova ekipa spremna da pruži maksimum i da će dati sve od sebe da na kraju osvoji pehar.

-Sve je moguće u finalu kupa, igra se jedna utakmica. Nama je ciijela sezona stala u ovoj jednoj utakmici. I ne samo ova, već i sledeća, jer nam od nje zavisi da li ćemo igrati Evropi. Spremni smo, imamo tim koji je spobosan da ostvari pobjedu i ja se nadam da ćemo uspjeti u svojom cilju – rekao je Ivan Brnović.

Kapiten Podgoričana Petar Grbić je takođe optimista. Iskusni napadač je poručio da se njegov tim pita na terenu i da će od starta krenuti ofanzivno.

-Ovo je najljepša utakmica u crnogorskom fudbalu. Nama je ovaj meč spas sezone, pritisak je ogroman, ali se ne dovodi u pitanje to koliko želimo trofej. Protivnik je organizovana ekipa, koja nam je zadala dosta nevolja ove sezone i koja je lakše od nas došla do finala. Očekujem da na tribinama bude dosta publike, jer su naši navijači uvijek tu kada je teško da nam daju vjetar u leđa – rekao je Petar Grbić.

Sjutrašnja utakmica na stadionu pod Goricom počinje u 20:30 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 13:09