Sa meča između Budućnosti i Mališeve / -FOTO: DAN/SRđAN BOLJEVIć
19/07/2024 u 09:35 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Brnović: Pokazali smo da smo bolji od Mališeve, CSKA mnogo teži rival

Budućnost će igrati u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija

Plavi su nako poraza u prvom meču u Podujevu od Mališeve, u revanšu odigrali odlično i slavili sa 3:0. Mogao je trijumf na kraju da bude i ubjedljivi, ali je svakako najbitnije da je ovo igra koju su Podgoričani priželjkivali odnosno igra koju je stručni štab tražio od igrača.

- Mališeva se pokazala kao solidan protivnik, pogotovo u tehničkom smislu, imala je neke šanse, ali smatram dam smo zasluženo prošli. Drago mi je zbog igrača jer znam koliko se trude, ali nema euforije. Bilo je očekivano da prođemo prvo kolo, za dalje ćemo da vidimo – rekao je šef stručnog štaba Budućnosti Ivan Brnović.

Oko 4.000 gledalaca zadovoljno je otišlo sa Gradskog stadiona nakon meča, a stretg Budućnosti je posebno potencirao atmosferu na tribinama.

- Ne mogu vam opisati kako je bilo na klupi, a publika nas je nosila od prvog minuta, to je nešto što daje poseban značaj svemu ovome. Atmosfera je bila fenomenalna, igrali smo za gol više i time ćemo se voditi i buduće.

Sledeći rival je CSKA 1948, aktuelni osvajač Kupa Bugarske.

-Iskreno, ništa ne znam o njima i to govori koliki je bio fokus na Mališevu. CSKA 1948 je vjerovatno teži protivnik, dolazi iz bugarskog prventsva koje je prilično jače od našeg, tako da sa tog stanovišta sigurno su kvalitetniji. U kojoj mjeri – vidjećemo nakon skautinga. Ono što je najvažnije jeste da se sada lakše diše, dali smo finansijsku injekciju klubu koja je vrlo bitna. Igrači su za to zaslužni, a mi smo se trudili da ne pokvarimo – konstatovao  je Brnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 23:34