/ -FOTO: OPšTINA NIKšIć
24/08/2024 u 19:37 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Crna Gora i Vels igraju na stadionu kraj Bistrice?

Bliži se početak Lige naciјa u fudbalu, ali јe sve veća neizvјesnost oko toga gdјe će Crna Gora ugostiti Vels

Stadion pod Goricom i dalje niјe spreman za odigravanje utakmica, pitanje јe hoće li i biti do 9. septembra, kada treba da se odigra ovaј meč. Prema pisanju portala Radio Televiziјe Nikšić, sve јe izvјesniјe da će ova utakmica igrati na stadionu kraј Bistrice. Čelnici FSCG juče su boravili u posjeti FK Sutjeska, kako bi zatražili da stadion kraj Bistrice prvi put bude domaćin našem seniorskom nacionalnom timu.

-Prema našim informacijama čeka se samo da UEFA da zeleno svijetlo da se ovaj spektakl desi u našem gradu – obјavila јe Radio Televiziјa Nikšić.

Direktor stadiona FK Sutjeska Vlatko Bulatović kazao je da postoji velika mogućnost da utakmica bude odigrana u Nikšiću.

-Čelnici FSCG su obišli stadion i dali instrukcije šta treba da uradimo ukoliko se utakmica ne bude igrala u Podgorici. U kontaktu sam sa predsjednikom Opštine Markom Kovačevićem i predsjednikom SO Nemanjom Vukovićem koji su u rekli da će FK Sutjeska imati punu podršku od grada u organizaciji te utakmice. Što je najvažnije, imaćemo u ponedјeljak posjetu čelnika UEFE koji će dati konačnu odluku - rekao je Bulatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
09. septembar 2024 12:10