Stadion kraj Bistrice / -FOTO: FSCG
27/08/2024 u 14:18 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Crna Gora i Vels igraju u Nikšiću!

Kao što se moglo i naslutiti prema najava u prethodnih nekoliko dana, fudbalska reprezentacija Crne Gore će u meču 2. kola Lige nacija protiv Velsa igrati u Nikšiću

Odluka UEFA je definitivna, očekuje se zvanična potvrda iz Fudbalskog saveza Crne Gore, a vijest da će Nikšić biti domaćin našem najboljem timu najprije je preko „Fejsbuka“ podijelio Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković.

image

Nemanja Vuković

-FOTO: WWW.NIKSIC.ME

-Veliki dan za sve nas. Upravo sam dobio informaciju iz FSCG da će fudbalska A reprezentacija Crne Gore, u okviru Lige nacija, dočekati Vels — u Nikšiću.  Tako se, na najbolji mogući način, potvrđuje ispravnost naše odluke da Zapadnu tribinu ne završavamo po naslijeđenim planovima, već da uđemo u preprojektovanje i dodatne radove kako bi stadion dobio kategoriju 3, a Nikšićani priliku da u svom gradu vide „hrabre sokole“. Planiramo i radove na Istočnoj tribini kako bismo uskoro dobili kategoriju 4, usled čega će ovakvi praznici fudbala u našem gradu postati praksa.  Čestitam, prije svega, upravi i svim zaposlenima u FK Sutjeska, čiji je naporan i ogovoran rad na poboljšanju infrastrukture i održavanju terena bio presudan. Siguran sam da će naš grad biti odličan domaćin, a naša reprezentacija, na krilima navijača, ostvariti pobjedu nad Velsom – napisao je Vuković na „Fejbuku“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 19:19