Draško Božović / -FOTO: WWW.FSCG.ME
16/07/2024 u 10:21 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dečić večeras igra sa TNS-om: Tuzani u (ne)mogućoj misiji

Fudbaleri Dečića večeras u Podgorici igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv velškog prvaka TNS-a

Prvi meč prije sedam dana, TNS je dobio ubjedljivo sa 3:0, ali su Tuzani spremni da daju poslednji atom snage kako bi ugrozili prednost šampiona Velsa. Naјbolji fudbaler Dečića Draško Božović uoči današnjeg meča sa Velšanima јe poručio:

- Teško je reći da možemo da prođemo poslije svega što se dogodilo u prvoj utakmici. Nije bio u pitanju pritisak, nismo ga imali, kao što nije postojao ni u borbi za titulu prvaka Crne Gore, pa smo je osvojili  - rekao je Božović i potom nastavio: - Naivno smo u tom prvom meču primili golove. Stvorili smo neke šanse, pokazali da možemo da igramo protiv TNS-a koji nije bio naročito bolji. Bio je brži i agresivniji, a mi se na to nismo prilagodili iako smo sve to vidjeli u analizi pred utakmicu. Imamo revanš pred koji obećavam da ćemo svi dati sve da probamo da dođemo do uspjeha. Vidjećemo da li će to biti dovoljno – poručio јe na kraјu Draško Božović.

image

Matija Božanović

-FOTO: FSCG

Vezista Dečića Matija Božanović rekao je da su razoračani nakon rezultata u prvoj utakmici, ali da će večeras pružiti maksimum kako bi što dostojnije reprezentovali klub i naš fudbal.

-Morali smo bolje u prvom meču, rano smo primili gol i pravili greške koje se ne praštaju na nivou kvalifikacija za evropska takmičenja. U nastavku smo se malo trgli, igrali bolje nego u prvom dijelu, pokušali da smanjimo rezultat, međutim nismo uspjeli. Svjesni smo da moramo mnogo bolje, ostaje nam da to pokažemo i da probamo da pobijedimo u revanšu u Podgorici – rekao je Božanović.

Matija je potom dodao da je teško govoriti o prolazu nakon 0:3.

-Moramo da smanjimo broj grešaka, imamo obavezu i prema sebi i klubu da popravimo utisak iz prvog meča, jer sam siguran da Dečić može mnogo bolje i više. Mislim da razlika u kvalitetu nije odgovarajuća tako visokom rezultatu, ali opet ponavljam, to moramo na terenu dokazati – istakao je vezista Dečića.

Večerašnji meč na stadionu pod Goricom počinje u 21 sat.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. oktobar 2024 19:23