Андрија Делибашић / - Фото: TWITTER
22/05/2021 u 14:07 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Делибашић положио за УЕФА про лиценцу

Никшићанин jе пред кандидатима прве генерациjе Националне фитнес лиценце на првом семинару у Тивту успjешно одбранио дипломски рад на тему ,,Анализа рада, менаџмента, организациjе, стручног рада у првом тиму и омладинском погону фудбалског клуба Локомотива Москва”.

Помоћни тренер Будућности и бивши црногорски репрезентативац Андрија Делибашић стекао је звање тренера са УЕФА „про” лиценцом.

Делибашић jе пред кандидатима прве генерациjе Националне фитнес лиценце на првом семинару у Тивту успjешно одбранио дипломски рад на тему ,,Анализа рада, менаџмента, организациjе, стручног рада у првом тиму и омладинском погону фудбалског клуба Локомотива Москва”.

Чланови комисиjе пред коjом је полагао Делибашић су били Нико Раичковић, Коста Горановић, Миодраг Радуловић, Никола Ракоjевић и Борис Љутица.

Поносно могу да кажем да сам од 21. маја власник УЕФА про лиценце. Захвалио бих се Центру за едукациjу ФСЦГ као и Фудбалском савезу Црне Горе на подршци током свих шест година студирања – написао је Делибашић на „твитеру”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 07:54