Андријана Делибашић / - фото: ТВЦГ/Принтскрин
01/08/2021 u 12:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Делибашић: Трудићу се да будем добар амбасадор своjе земље

Званично наjљепша дjевоjка у Црноj Гори jе студенткиња права и говори три jезика

Андиjана Делибашић нова jе Мис Црне Горе. Она jе гостуjући у Jутарњем програму Телевизиjе Црне Горе казала да ће се трудити да буде добар амбасадор своjе земље.

Млада Подгоричанка ће нашу земљу представљати на престижном светскоj такмичењу Miss Earth коjе се одржава на Филипинима краjем новембра.

– Jа сам само jедна од лиjепих дjевоjака коjа се приjавила на такмичење и десило се да сам баш jа пониjела титулу "Miss Earth" Црне Горе на шта сам jако поносна – казала jе Делибашић и додаjе да ће се трудити да буде добар амбасадор своjе земље.

Припреме за свjетско такмичење су, каже у току.

– Имам доста тога да представим. Такмичење Miss earth ниjе обично такмичење љепоте већ jе основано са циљем буђења еколошке свиjести тако да ће такмичарке морати да учествуjу у међународним еколошким проjектима. Jа ћу почети у своjоj земљи али планове не би требало да откривам. У међувремену се треба спремити ту jе тренинг, хаљине, преземнтациjе итд – казала је Мис Црне Горе. 

Званично наjљепша дjевоjка у Црноj Гори jе студенткиња права и говори три jезика а чланица jе и неколико хуманитарних организациjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 05:41