Вембли ће у финалу бити крцат / EPA-EFE - EPA-EFE/ANDREW COULDRIDGE/POOL
22/06/2021 u 17:19 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Финалу Европског првенства присуствоваће 60.000 гледалаца

Влада Уједињеног краљевства још није обjавила коjе ће евентуално процедуре морати да испоштуjу навиjачи из иностранства како би могли да присуствуjу завршним утакмицама, а да не мораjу у карантин по доласку у Лондон

Полуфиналима и финалу Европског првенства на Вемблиjу моћи ће да присуствуjе више од 60.000 гледалаца, потврдила jе званично Влада Велике Британиjе.

Влада Уједињеног краљевства још није обjавила коjе ће евентуално процедуре морати да испоштуjу навиjачи из иностранства како би могли да присуствуjу завршним утакмицама, а да не мораjу у карантин по доласку у Лондон.

– Оваj турнир jе био светионик наде, да покаже људима да се враћамо нормалниjем начину живота. Захвалан сам премиjеру и Влади Велике Британиjе на напорном раду коjи су уложили како би постигли оваj договор са нама и како би се завршница турнира играла пред великим броjем навиjача – рекао jе први човек УЕФА Алексанадар Чеферин.

Полуфинални мечеви и борба за титулу биће спортски догађаjи са наjвећим броjем навиjача у Великоj Британиjи у последњих 15 мјесеци.

Мечевима групне фазе такмичења могло jе да присуствуjе нештво више од 20.000 навиjача.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:15