25/06/2024 u 15:18 h
DAN PortalDAN Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

FK Zeta: Neće ti uspjeti „Genije“, nećeš ugasiti Zetu kao što si zacrtao

Na odluku Disciplincke komisije FSCG da Zetu i Budvu vrati u Treću ligu i da im zabrani napredovanje u viši rang na godinu dana, oglasio se klub iz Golubovaca

U svom saopštenju dostavljenom medijima, FK Zeta za ovakvu odluku optužuje Dejana Savićevića, predjsednika FSCG.

-Trideset dana je trebalo Dejanu Savićeviću da donese sramnu, nezakonitu, nečasnu i sujetnu odluku, da FK Zeta vrati u niži rang takmičenja i zabrani napredovanje godinu dana u viši rang. Takmičenje u kojem su naši momci, zadnjih godinu dana, nakon nezapamćenog dominiranja srednjom regijom, ubjedljivo slavili prvo mjesto. Nakon baraža u kojem smo pokazali da smo ubjedljivo najbolja ekipa treće lige i baraža koji smo igrali za sebe, a ne za Budvu ili Ibar. Dejan Savićević ima svoj cilj, koji je zacrtao još mnogo ranije. I ne krije on to, ne krije da Zeti sudi drugačijim kriterijumima od ostalih klubova u Crnoj Gori. Trudio se on to da pokaže svih ovih godina. Od kada postoji CFL nikada ni jedan klub nije kažnjen kao Zeta. Naprotiv, Zetu je kaznio vise nego sve klubove zajedno. Ali nije dovoljno, nije Zeta umrla, kao što je mislio prije godinu dana, pa danas nastavlja gdje je stao i današnjom odlukom pokušava da dovrši započeti posao. Dejan Savićević je danas pokazao da je veliki borac za regularnost takmičenja, ne da Dejan Savioćević da se namjesti ni jedna utakmica u Crnoj Gori i nikada nije, osim utakmice Zete. Borac za regularnost očigledno je bio odsutan kad su mu ispred nosa čitave crnogorske javnosti namještane na stotine utakmica i to dobrim dijelom od klubova na čijem se celu nalaze članovi njegovog izvrsnog odbora ili je taj istančani osjećaj za namještaljke ipak procijenio da samo Zeta namješta utakmice – kaže se u saopštenju FK Zeta i na kraju poručuje:

-Neće ti uspjeti „Genije“, nećeš ugasiti Zetu kao što si zacrtao, a da ti bude lakše biće Zeta opet prvak Crne Gore.  Tik tak... – stoji u saopštenju prvog crnogorskog šampiona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. jun 2024 15:19