Juve i Roma razočarali / EPA-EFE-ALESSANDRO DI MARCO
01/09/2024 u 20:58 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Uspavanka u Torinu, Gosens u nadoknadi spasilac Fiorentine

Roma odoljela Juventusu. Treći vezani remi "Viole", Verona slavila u Đenovi

Derbi trećeg kola Serije A nije ponudio ništa - Juventus i Roma su razočarali (0:0), bila je to prava uspavanka u Torinu i utakmica koja će se brzo zaboraviti. 

Juventus je nakon dvije vezane pobjede zaustavljen, protiv "vučice" je bio praktično bezopasan i samo jednom zaprijetio preko Dušana Vlahovića. Sa druge strane ni Roma nije ništa značajno uradila, ali je ostvarila cilj i ostala neporažena na Alijanc stadionu. 

Ne ide Fiorentini na početku nove sezone, pa ni nakon tri kola u Seriji A ne zna za pobjedu.

"Viola" je vezala i treći remi, drugi pred svojom publikom u Firenci, a poraza od Monce spasao je novajlija Robin Gosens u dubokoj nadoknadi i potpisao konačnih 2:2. Remi, međutim, nikako ne može da zadovolji navijače Fiorentine i novog trenera Rafaela Paladina čija era nije najbolje počela.

Verona se radovala drugoj pobjedi, ovog puta u gostima protiv Đenove (2:0). Kamerunac Džekson Čečua u 55. i Danac Kasper Tengšted u 64. minutu bili su strijelci za Veronu koja je u minuloj sezoni u foto finišu izborila opstanak, a ova sluti na mnogo uspješniju. Drugi trijumf izvojevao je i Udineze, koji je minimalno savladao Komo

Rezultati 3. kola (danas): Fiorentina – Monca 2:2 (1:2) (Ken 45, Gosens 90+6) – Đurić 18, Maldini 32), Đenova – Verona 0:2 (0:0) (Čačua 55, Tengstent 64). Juventus – Roma 0:0, Udineze – Komo 1:0 (1:0) (Brener 43). 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 22:08