Pep Gvardiola / -FOTO: EPA
12/05/2023 u 22:44 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Gvardiola ljut na Premijer ligu: Zašto igramo u nedjelju?

Ne možemo da igramo u subotu zbog Evrovizije, jer nema dovoljno policije da obezbjeđuje dva važna događaja u isto vrijeme - istakao je španski trener

Fudbaleri Mančester sitija u nedelju od 15 časova gostuju Evertonu u 36. kolu Premijer lige. Međutim, menadžer “građana” Pep Gvardiola je veoma ljut na čelnike Lige prije svega jer će njegov tim imati dan manje da se pripremi za revanš polufinala Lige šampiona sa Realom (1:1). Problem za Siti predstavlja činjenica da mančesterska policija ne bi mogla da obezbijedi dva velika događaja istovremeno - jer se u subotu u Liverpulu održava Eurosong. Španskom stručnjaku to nije nimalo prijalo, ljutito je reagovao što njegovi igrači nemaju dan više za pripremu.

-Igramo u nedjelju, hvala vam. Ne razumijem to, ali više ne mogu da se borim sa tim - sarkastičan je Gvardiola.

-Ne shvatam, ali moramo da se prilagodimo. Nije više važno, ne mogu da se borim protiv rasporeda, UEFA, Premijer liga...Ne možemo da igramo u subotu zbog Evrovizije, jer nema dovoljno policije da obezbjeđuje dva važna događaja u isto vrijeme! Ostaje nam da se prilagodimo – istakao je Gvardiola.

Njegov tim će protiv Madriđana igrati u srijedu od 21 čas.

-Voljeli bismo da igramo u subotu da imamo više vremena za pripremu. Prilično sam siguran da Premijer iga želi da pomogne timovima, ne vjerujem da namjerno rade te stvari – dodao je Gvardiola.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 23:32