Givanildo Vieira de Sousa Hulk / -FOTO: ATLETIKO MINEIRO
15/07/2022 u 18:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Hulk izgubio šest kilograma na meču pa popio 30 litara vode da bi dao uzorak za doping kontrolu

Problem za fudbalera Atletiko Mineira

Fudbaler Atletiko Mineira Hulk je tokom revanš meča osmine finala Kupa Brazila protiv Flamenga smršao šest kilograma i popio 30 litara vode kako bi uspio da dâ uzorak za doping kontrolu, prenio je RTS.

Bivši reprezentativac Brazila lako gubi kilažu tokom utakmica jer se pretjerano znoji, a poslije poraza u Rio de Žaneiru (3:2) morao je na doping kontrolu.

- Otkako sam došao u Atletiko, ovo je utakmica u kojoj sam najviše dehidrirao. Danas sam izgubio šest kilograma. Umoran sam. Ostao sam ovdje četiri sata i popio 30 litara vode. Na početku sam imao 97 kilograma, a završio sa 91 - izjavio je Hulk, a prenijeli brazilski mediji.

Kako se mučio da dâ uzorak za doping kontrolu, Hulk je ostao na stadionu nekoliko sati nakon što je ekipa otišla, pa je otputovao u Belo Orizonte privatnim avionom.

Flamengo je poslije poraza u prvom meču (2:1) savladao Atletiko Mineiro na svom terenu sa 2:0 i plasirao se u četvrtfinale Kupa Brazila.

Brazilac je Atletiko Mineiro pojačao prošle godine i odmah doprinjeo osvajanju titule prvaka Brazila, prve za tim iz Belo Orizontea poslije 50 godina čekanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 22:52