Повратник у репрезентацију: Марко Јанковић / - Фото: ДАН
29/05/2021 u 15:58 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Јанковић у доброј форми дошао на припреме „црвених”

Везиста Беитара из Јерусалима одиграо свих 15 утакмица од доласка у Израел. Сматра да је Урош Ђурђевић велико појачање и да црногорски фудбалери уз селектора Миодрага Радуловића могу само да напредују

Након пропуштеног уводног циклуса квалификација за Свјетско првенство, са репрезентациом Црне Горе је поново Марко Јанковић.

Класа везисте Беитара из Јерусалима је недостајала у прве три утакмице квалификација, поготово против Норвешке у Подгорици.

Драго ми је што сам поново са репрезентацијом. На мени је да оправдам позив. Даћу све од себе, као што сам увијек радио. Прошло окупљање сам пропустио јер нисам био потпуно физички спреман. Желио сам да себи дам времена да се вратим у форму. Након тога сам одиграо 15 утакмица у првенству Израела, иако нисам имао времена за адаптацију и након доласка сам одмах ушао у циклус одигравња утакмица на свака три дана. Најважније је да су ме заобишле повреде и да у доброј форми дошао на припреме репрезентације – казао је Марко Јанковић.

Бивши везиста Партизана, Спала и Кротонеа дао је своја очекивња од пријатељских мечева са Босном и Херцеговином и Израелом.

Иако су пријатељске утакмице, морамо их схватити максимално озбиљно. Треба да покушамо да одиграмо што је љепше, а добру игру ће сигурно испратити и резултат – додао је Јанковић.

Костур репрезентације Црне Горе је мало промијењен у односу на последњи пут када је Јанковић наступао.

Костур је сличан. Добили смо велико појачање у виду Уроша Ђурђевића. Освојили смо заједно дуплу круну у Партизану, одлично се познајемо. Мислим да ће све да функционише добро. Момци посједују квалитет и уз нове захтјеве селектора можемо само да напредујемо. Радуловић ће казати како и у којој формацији треба да играмо,  а наше је да његове захтјеве испунимо – закључио је Јанковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 16:26