Са утакмице / - М.Н.
09/10/2021 u 18:16 h
М.Н.М.Н.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jeдинство испратило Титоград са три гола у мрежи

Након доста изједначене игре у првом дијелу и само једне прилике коју су имали домаћини, након одмора чета Вука Богавца се разгоропадила

Јединство-ОФК Титоград 3:0 (0:0)

Нова побједа Бјелопољаца, против Подгоричана, које су испратили са три гола у мрежи. Након доста изједначене игре у првом дијелу и само једне прилике коју су имали домаћини, након одмора чета Вука Богавца се разгоропадила.  Водећи гол дјело је уигране комбинације која доноси резултат. Истовјетно, као у прошлом колу, кад су славили у Игалу, домаћи су дошли до вођства. Са лијеве стране корнер је извео Орхан Хајровић. На првој стативи скочио је високи Момчило Дуловић и главом закуцао лопту у мрежу. Други и трећи гол дјело је младог репрезентативца Алдина Мушовића. Прво је у 63 главом погодио мрежу а онда у 78. минуту још једном се уписао у стријелце. Овога пута лопту је у мрежу прослиједио ногом.

Стадион градски. Гледалаца: око 200. Судија: Игор Шарац (Цетиње). Помоћбници: Урош Рашовић (Подгорица) и Милош Влаховић (Подгорица). Стријелци: Дуловић у 57, Мушовић у 63 и 78. минуту за Јединство.

ЈЕДИНСТВО: Ш. Колић, Дуловић, Хајровић (од 85 Бошњак), Ивановић (од 80 Ћулафић), Идризовић, Крулановић, Дацић (од 85 Чујовић), Цвијовић, Мушовић (од 85 Рамовић), Влаовић (од 68 Д. Колић), Шћепановић.

ОФК ТИТОГРАД: Адровић, Јанковић, Спахић, Кликовац, Љумовић (од 75 Јовановић), Булатовић (од 81 Марстијеповић), Божовић, Вукчевић (од 10 Ракочевић), Ђаковић, Смоловић (од 64 Турусковић), Шушић (од 75 Поповић).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. septembar 2024 00:45