Ženska kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore / -FOTO: FSCG
28/01/2024 u 17:37 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kadetkinje remizirale sa Sjevernom Makedonijom

Na pomoćnom terenu stadiona u Radanovićima viđen je zanimljiv meč

Ženska kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore remizirala je sa Sjevernom Makedonijom rezultatom 3:3 u prvom od dvije prijateljske utakmice ovih ekipa.

Na pomoćnom terenu stadiona u Radanovićima viđen je zanimljiv meč, u kojem je naša selekcija gubila, zatim preokrenula i imala vođstvo do finiša.

- Ovo je bila dobra provjera jer ova djeca prvi put igraju zajedno. Četiri-pet je baš mladih igračica, 2009. godište. Mogu biti zadovoljan igrom u većem dijelu utakmice. Dosta dobrih stvari se vidjelo. Naravno, još mnogo rada je pred nama do kvalifikacija. Nadam se da ćemo u narednom periodu izgledati još bolje, kazao je selektor Mirko Marić.

Do prvog vođstva na utakmici stigla je Sjeverna Makedonija u 13. minutu, nakon gola Vaske Vasileve iz slobodnog udarca.

Dvadesetak minuta kasnije Crna Gora je izjednačila zahvaljujući Maši Tomašević. Naša selekcija imala je nakon toga dvije dobre šanse, ali su ipak gošće stigle do pogotka, ovog puta preko Nastasije Nakove.

Novo izjednačenje donijela je Azra Orahovac u 53. minutu, poslije asistencije Tomašević. Bila je to najava preokreta, koji je donijela Azra Orahovac u 70. minutu.

Međutim, to nije bilo dovoljno za pobjedu, jer je Mihaela Dodevska zatresla mrežu Crne Gore četiri minuta prije kraja regularnog toka utakmice.

Naredni meč ove ekipe odigraće u utorak od 13 časova, takođe u Radanovićima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 12:04