Црногорски кадети / - фото: ФСЦГ
05/10/2021 u 15:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Каваја: Селектирали смо тим који може да одговори изазовима

Кадетска фудбалска репрезентација Црне Горе у сриједу почиње наступ на турниру прелиминарне рунде квалификација за Европско првенство

Кадетска репрезентациjа Црне Горе у сриједу против Данске отвара турнир прелиминарне рунде квалификациjа за Европско првенство.

Изабраници Радована Каваjе на старту играjу са наjбоље рангираном репрезентациjом у групи 1. Меч на стадиону ,,Хиберниjанс” у Валети почиње у 16 часова. У другом колу, 9. октобра од 11 часова састаће се са Турском, док ће у последњем колу, 12. октобра, играти са домаћином Малтом.

На овом турниру играмо против репрезентациjа са специфичним начином игре. Због тога смо се у процесу селектирања играча водили тиме да изаберемо оне коjи своjим карактеристикама могу одговорити изазову на прави начин – казао jе Каваjа за званични сајт ФСЦГ.

За „соколиће” ће први меч дефинитивно бити најтежи.

Очекуjемо доста jаких дуела и агресивне игре, као и много скок игре у сва три меча. Надамо се да ћемо, са играчима коjи су нам на располагању, успjети да адекватно одговоримо у тим сегментима и тако дођемо до што више бодова. Данска jе изузетно jака селекциjа, посебно на физичком плану – додао jе Каваjа.

Селектор „црвених” је задовољан припремама и одрађеним кроз седам контролних мечева током претходних пола година.

На претходним окупљањима имали смо прилике да играмо са добрим противницима и да видимо са чиме располажемо – рекао jе Каваjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 07:14