Milorad Kosanović / Foto: FK Radnički Niš
27/09/2024 u 11:59 h
DAN PortalDAN Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kosanović: Prvak Srbije se već zna, tri-četiri kluba igraju za Zvezdu

Nekadašnji trener Crvene zvezde Milorad Kosanović je u razgovoru za „Informer“ rekao da je već jasno da će crveno-beli biti prvaci na kraju sezone

Iskusni strateg, koji je predvodio nekoliko srpskih klubova i bio selektor mlade reprezentacije, u to nema nikakvu dilemu.

-Partizan ne može nikako da stigne Zvezdu, to znamo već tri godine. Zvezda ima svu prednost na svojoj strani i ona gazi. Tri-četiri kluba igraju za Zvezdu ovo prvenstvo, tako da je takmičenje završeno. Samo onaj ko se pravi blesav i lud neće to da vidi - rekao je Kosanović za „Informer“.

Kosanović je nakon toga pojasnio kompletnu situaciju.

-Terzićev sin je predsjednik OFK Beograda, a kum mu je trener. To je sramota što se to tako radi. Gdje je fudbalska škola Vojvodine, Partizana i OFK Beograda. Mi ne pravimo više igrače, mi kupujemo škart iz Afrike i Azije.

Po njegovim riječima moraju da se obnove institicije, da tu rade ljudi koji su ozbiljni i stručni

-Mi moramo da mijenjamo sve da postavimo fudbal na zdrave noge. Ne treba neko da tu bude zato što je nečiji rođak ili kum. Ja to pričam već deset godina, da moramo da se uozbiljimo. Kupujemo kojekakav škart iz Afrike i Azije. Na kraju si ti taj koji dobijaš po nosu – poručio je Kosanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 11:59