Nikola Prentić / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
15/05/2023 u 13:58 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kreće gradnja Kampa na Zlatici, Prentić preuzeo nadležnost

U narednom periodu će biri raspisan tender za izdradu glavnog projekta – saopšteno je iz UK FSCG Centar

U Podgorici je održana Sjednica Izvršnog odbora Udruženja klubova FSCG – Centar,  na kojoj je jednoglasno prihvaćeno idejno rješenje za izgradnju modernog fudbalskog kampa na Zlatici.

-Jednoglasnom odlukom Izvršnog odbora prihvaćeno je idejno rješenje za izradu trening kampa na Zlatici, kao i da se nastavi sa daljom realizacijom i koordinacijom sa nadležnim stručnim službama iz FSCG, kako bi se raspisao tender za izdradu glavnog projekta – saopšteno je iz UK FSCG Centar.

Takođe, na sjednici je odlučeno da, shodno novonastaloj situciji, svu nadležnost preuzme potpredsjednik ove fudbalske organizacije Nikola Prentić.

-Shodno novonastaloj sjednici u Udruženju klubova FSCG - Centar (iznenadna smrt predsjednika Vladana Vučelića), a shodno članu 23. stav 4 Statuta, „stariji“ potpredsjednik Blažo Šaranović je prisutnima saopštio da zbog svojih privatnih i poslovnih obaveza, kao i zdrastvenog stanja, svoja ovlaščenja i nadležnosti dodjeljuje drugom potpredsjedniku Nikoli Prentiću, kako je to već predviđenom Statutom Udruženja klubova. Prisutni su jednoglasno prihvatili ovaj predlog – kaže se u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu UK FSCG Centar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 23:58