Aleksandar Stanojević / -FOTO: FK PARTIZAN
18/07/2024 u 18:06 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kreće Superliga Srbije: Partizan u Humskoj gostuje Napretku

Nova sezona u Superligi Srbije zvanično će početi sjutra, utakmicom između Napetka i Partizana

Crno-beli će dakle biti gosti na otvaranju sezone, ali će ovo gostovanje ostati upisano u istoriji. Izabranici Aleksandra Stanojeviča gostuju na svom terenu Napretku, koji je zbog renoviranja svoje travnate podloge u Kruševcu odlučio da domaćin vicešampionu Srbije bude u Humskoj.

Na današnjoj konferenciji za novinare trener Partizana Aleksandar Stanojević je istakao da zna kojih 11 će početi tu utakmicu.

-Naravno, imam jasnu sliku ko će početi, ko će ući, plan cijele utakmice u zavisnosti od situacije na terenu. Ne znam kako ćemo izgledati, to ostavljam. Kasnimo u nekim stvarima, pa nisam siguran da ćemo izgledati onako kako smo zamislili - rekao je Stanojević.

Napredak je često znao da bude koban za Aleksandra Stanojevića i Partizan.

-Imamo ozbiljnost, ozbiljnog trenera preko puta. Napredak igra dobar fudbal, druga motivacija ne postoji. Skautirali smo ih, izuzetno poštujemo svoje protivnike. Dosta su igrača promijenili, doveli su iskusnog napadača. Imaju Marjanovića koji je sjajan igrač. Upoznati smo sa svima, treba i oni da se ukomponuju, ali na pripremama nisu izgubili nijednu utakmicu - rekao je Stanojević.

 

Parovi prvog kola

petak: Radnički Kragujevac – Železničar (19), Napredak – Partizan (21); subota: Crvena zvezda – Jedinstvo UB (20), Mladost – OFK Beograd (20), Čukarički – Radnički Niš (20); nedjelja: Novi Pazar – Spartak Subotica (17:30), Tekstilac Odžaci – Vojvodina (19:30), TSC – IMT (19:30).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 16:20