Nikola Krstović / -FOTO: DAN/ŽELJKO ŠAPURIć
10/09/2024 u 17:19 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Krstović: Željeli smo izjednačenje, ali nekad sreća ne dođe

Reprezentacija Crne Gore doživjela je drugi uzastopni poraz u Ligi nacija - nakon Islanda sokoli su izgubili i od Velsa, ovoga puta kao domaćini na stadionu kraj Bistrice

Velšani su slavili sa 2:1, ali je činjenica da su izabranici Roberta Prosinečkog odigrali mnogo bolje nego u Rejkjaviku. Do poslednjeg minuta su izgarali na terenu, tražili povoljan rezultat, ali do njega nisu došli.

-Ginuli smo do posljednjeg minuta poslije šoka na startu. Željeli smo da izjednačimo, ali nekad sreća ne dođe. Nadam se da će doći na narednoj utakmici - rekao je Nikola Krstović, koji je u 73.minutu asistirao Camaju kod gola.

-Hvala navijačima što su došli po ovom vremenu da nas podrže. Atmosfera je bila odlična, odavno nije bilo ovako dobro. Odigrali smo 85 minuta onako kako želimo i težimo da igramo svaku utakmicu. Onih prvih pet minuta ćemo staviti sa strane, u preostalom dijelu smo pokazali kako bi trebalo da se bori za dres, za mjesto u reprezentaciji - rekao je nakon meča Nikola Krstović za Radio Televiziju Crne Gore.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 17:35