Роналд Куман / EPA-EFE - TONI ALBIR
22/09/2021 u 15:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Куман: Клуб је уз мене

Холанђанину се наводно тресе клупа, али је на конференцији за медије прочитао саопштење о наводној подршци управе Барселоне и напустио просторију

Тренер Барселоне Роналд Куман изjавио jе да има подршку управе клуба у процесу реконструкциjе тима, те позвао навиjаче да буду стрпљиви.

Холандски стручањк jе требало да одржи конференциjу за медиjе пред утакмицу са Кадизом, али је умјесто тога прочитао саопштење и напустио просторију.

Клуб jе уз мене у овом процесу реконструкциjе. Економска ситуациjа jе повезана са спортом. Као клуб, морамо да обновимо тим без великих улагања, а за то jе потребно вријеме. Наши таленти за неколико година могу да буду свјетске звијезде. Млади играчи ће имати шансу, као што су jе имали Ћави и Иниjеста, али морамо да будемо стрпљиви. Надаље, мјесто при врху табеле би било успех. У Лиги шампиона не можемо да очекуjемо чуда. Пораз од Баjерна треба посматрати из те перспективе. Тим морамо подржати и ријечима и дјелима. Знам да медиjи препознаjу оваj процес, не дешава се ово први пут у историjи. Рачунамо на вашу подршку у овим тешким временима. Задовољан сам подршком навиjача, као у мечу против Гранаде – рекао је Куман, кога су инострани медији већ видјели на вратима Блаугране.

Подсећамо, због лоших резултата почетком сезоне, инострани медиjи су наjављивали одлазак Кумана.

Раније данас је и предсједник Барселоне, Ђоан Лапорта, позвао навијаче да подрже тим и увјерио их да управа клуба зна шта ради.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:53