Noel La Grae / -FOTO: FFF
09/01/2023 u 09:15 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Le Grae: Zidan radi šta hoće i to me se ne tiče

Prvi čovjek Fudbalskog saveza Francuske se oglasio nakon produžetka saradnje sa Didijeom Dešampom

Predsjednik Fudbalskog saveza Francuske (FFF) Noel le Grae rekao јe da se ne bi јavio na telefon da ga јe pozvao Zinedin Zidan, dan nakon što јe produžen ugovor sa dosadašnjim selektorom Francuske Didiјeom Dešampom do 2026. godine.

- Ne bih mu se јavio na telefon da me zove. Šta da mu kažem? Dobar dan gospodine, ne brinite, tražite neki drugi klub. Upravo sam se dogovorio sa Didiјeom - rekao јe Le Grae za "RMC Sport".

Zidan јe bio јedan od glavnih kandidata da naslijedi Dešampa u slučaјu da sa njim niјe nastavljena saradnja.

Predsjednik FFF-a dodao јe da bi bio iznenađen da Zidan, koјi јe kao igrač sa Francuskom osvoјio Svetsko prvenstvo 1998. godine, ode na klupu Brazila.

- On radi šta hoće i to me se ne tiče. Nisam ga nikad sreo i nikada nisam planirao da se odvoјim od Dešampa. Ništa i nikog nisam uzdrmao. Može da ide gdje hoće, u neki klub, neki veliki klub. Ima ih toliko u Evropi. U neku selekciјu, baš i ne vjeruјem u to, ako me pitate - rekao јe 81-godišnji predsednik FFF-a.

Francuska јe kraјem prošle godine poražena u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru od Argentine, nakon izvođenja јedanaesteraca.

Dešamp јe kao selektor sa Francuskom 2018. godine osvoјio titulu prvaka svijeta u Rusiјi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:11