Jelena Karličić / -FOTO: FSCG
29/11/2023 u 09:45 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Liga nacija za žene: Crna Gora u petak domaćin Farskim Ostrvima

Nemamo što da izgubimo, a vjerujemo da možemo da osvojimo šest bodova - kazala je Jelena Karličić

Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore 1. i 5. decembra igra dva posljednja dva meča u premijernom izdanju UEFA Lige nacija. Izabranice Mirka Marića će u petak 1. decembra od 13 časova na Gradskom stadionu u Podgorici dočekati Farska Ostrva, dok će četiri dana kasnije, sa početkom u 16 časova, igrati sa Kiprom na,,DG areni“. Crvene nakon četiri kola imaju po dvije pobjede i poraza, nalazi se na trećem mjestu na tabeli grupe C3, sa bodom manje od Kipra, a četiri od Azerbejdžana.

- Drugo mjesto zavisi od nas, a Azerbejdžan drži pod kontrolom prvu poziciju. Mi želimo pobjedu nad Farskim Ostrvima, želimo pobjedu i protiv Kipra, vidjećemo na kraju kako će tabela izgledati. Obje utakmice biće jako teške, jer su prethodna četiri kola pokazala da su ekipe podjednakog kvaliteta, te da odlučuju detalji - kazao je selektor Mirko Marić.

Crnogorska selekcija je dvije pobjede u grupi ostvarila upravo na gostovanjima narednim rivalima.

- Idemo na pobjede, na sve ili ništa. Nemamo što da izgubimo, a vjerujemo da možemo da osvojimo šest bodova - kazala je Jelena Karličić, fudbalerka Bordoa.

Optimista uoči finiša Lige nacija je i Armisa Kuč, fudbalerka turskog Fomgeta.

-Kad god se igra za reprezentaciju, to je dovoljan motiv. Naravno, kada je riječ o važnim mečevima motiv je još veći. Znamo šta mogu da nam donesu ove utakmice, daćemo sve što imamo da ih pobijedimo – poručila je Armisa Kuč.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 03:01