Марио Манџукић / - Фото: Твитер
03/09/2021 u 20:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Манџукић завршио каријеру

Прослављени хрватски фудбалер Марио Манџукић окончао је богату каријеру

Поруком на свом Инстаграму Манџукић је обавијестио јавност да је у 35. години одлучио да окачи копачке о клин.

- Драги мали Марио,

Док обуваш ове копачке, не можеш ни да замислиш шта ћеш све остварити у фудбалу. Постизаћеш голове на наjвећоj сцени и осваjаћеш наjвеће трофеjе са наjвећим клубовима. У дресу наjвећег поноса, хрватске репрезентациjе, исписаћеш неке од наjважниjих тренутака у историjи хрватског спорта.

Успјећеш jер ћеш имати добре људе око себе - саиграче, тренере, навиjаче, породицу, агенте и приjатеље коjи ће увијек бити ту за тебе. Увијек ћеш свима њима бити захвалан.

Поврх свега, успјећеш jер ћеш дати све од себе. На краjу, то jе оно на шта ћеш бити наjпоносниjи. Жртвоваћеш много, али знаћеш да jе вриједјело због свих невјероватних момената коjе си доживио.

Препознаћеш тренутак када jе вријеме да да завршиш играчку кариjеру, да ставиш ове копачке у витрину и бићеш срећан што ни за чиме не жалиш. Фудбал ће увијек бити дио твог живота, али ћеш се радовати наредном поглављу.

Уживаj,

Твоj велики Марио.

П.С Ако икада будеш играо против Енглеске у полуфиналу Свјетског првенства, буди концентрисан тамо негдје око 109. минута - написао jе популарни Супер Марио.

Манџукић је у каријери играо за Загреб, Динамо, Волфсбург, Бајерн из Минхена, Атлетико Мадрид, Јувентус, Ал Духаил и Милан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 13:23