Svetozar Marković / -FOTO: FK PARTIZAN
19/04/2024 u 19:43 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marković: Biće drugačija utakmica od prethodne

Partizan na megdan Crvenoj zvezdi putuje sa sedam bodova minusa i gotovo izgubljenim šansama da može do titule

Ipak, u taboru ekipe iz Humske se nadaju da sa eventualnom pobjedom mogu sebi da produže nadu u osvajanje šampionske krune.

-Na nama je da se maksimalno pripremimo. Imamo još jedan trening, moramo biti fokusirani. Vrijeme je da nastavimo niz gdje nemamo poraz od Zvezde. Neće biti lako, oni su veoma kvalitetna ekipa, ali mi ćemo pokušati da se pripremimo da ostvarimo pobjedu - rekao je Svetozar Marković, kapiten Partizana.

Marković je rekao da ne vjeruje u neka iznenađenja, a povlačenje u drugom poluvremenu prethodnog derbija objašnjava igračem manje.

-Teško je da će biti iznenađenja i sa njihove i sa naše strane. Već posle prošlog derbija smo govorili, ali kao što je šef rekao, imali smo 20-25 minuta igrača manje i u tom vremenu smo se povukli. Mislim da će sjutra biti malo drugačija utakmica.

Partizan je uoči derbija izgubio utakmicu od Čukaričkog.

-Nije lijep osećaj izgubiti utakmicu pred derbi. Pričamo već nekoliko dana o toj utakmici na Banovom brdu i pokušavamo kroz trening da ispravimo ono što nije bilo kako treba. Nadam se da ćemo ispraviti sve greške i da ćemo sjutra izgledati dobro - poručio je Svetozar Marković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 23:33