Адам Марушић на првом мечу са Холанђанима / - фото: ФСЦГ
09/11/2021 u 14:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марушић пред Холандију: Питамо се и ми

Црногорски фудбалери не смију себи дозволити ни једну грешку јер ће „лале” то одмах претворити у гол, тврди првотимац Лација

Само један реми и стартни пораз од Турске, шест побједа, уз чак 29 датих и само шест примљених голова – скор фудбалера Холандије у квалификацијама за Свјетско првенство у Катару леди крв у жилама противницима.

Адам Марушић пред претпоследњи меч у групи Г поручује да ови подаци нису уплашили њега и саиграче и да неће изаћи са бијелом заставом на стадион под Горицом у суботу, већ да су мотивисани да одиграју најбоље што могу.

Холанђани јесу фаворити, тренутно су једна од најјачих свјетских селекција, сви њихови репрезентативци играју у највећим клубовима, али се и ми нешто питамо – пркосно поручује Марушић.

„Црвени” немају добро искуство из Ајндховена (0:4) против „лала”.

Одиграли смо одлично прво полувријеме у Холандији. Против таквих репрезентација једноставно не смијеш да приуштиш себи практично ни једну грешку, јер ће они из тога постићи голове. Треба да будемо сконцентрисани свих 90 минута и да се трудимо да ми њима направимо проблем – јасан је првотимац Лација.

„Орање” је најефикаснија репрезентација у цјелокупним европским квалификацијама за Муднијал.

Тешко је одбранити се против Холандије, али имамо пет дана да се припремимо. Добро ћемо анализирати прву утакмицу и изаћи на терен да дамо све од себе – закључио је Адам Марушић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 17:00