Младен Милинковић / - Фото: ФК Будућност
13/07/2021 u 23:27 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Милинковић: Хелсинки био бољи, окренућемо се другом такмичењу

На нашу несрећу, кад год су ушли у 16 метара, они су постигли гол, а ми нисмо успјели из неких шанси и шутева, казао је стратег плавих Младен Милинковић

Будућност је вечерас декласирана од Хелсинкија, а навијачи су јасно повицима са трибина показалин да су разочарани издањем плавих. Незадовољство није крио ни стратег плавих, Младен Милинковић.

– Нема смисла причати након оваквог пораза. Уговорили смо састанак са управом да видимо шта и како даље, али свакако видјећемо шта је најбоље за клуб – поручио је Милинковић.

Он је између осталог истакао, да их је шокирао први гол, иако су у тим тренуцима противника држали на његовој половини.

– Једноставно ми смо се одлучили да да ризикујемо од првог минута, јер смо знали да уколико будемо чекали, и играли ниже, да ће они одиграти управо овако како су одиграли. На нашу несрећу, кад год су ушли у 16 метара, они су постигли гол, а ми нисмо успјели из неких шанси и шутева – казао је Милинковић.

Шеф струке Будућности је противнику честитао убједљиву побједу, и истакао да су објективно били бољи ривал.

– Нама остаје да жалимо што нисмо постигли неки гол, јер објективно уложено је много енергије, а ништа нисмо добили сем убједљивог пораза. Нама остаје дасе окренемо другом такмичењу, и да смогнемо снаге да се вратимо након овако убједљивог пораза – закључио је Милинковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 14:53