Mladen Milinković / -FOTO: FK BUDUćNOST
31/03/2024 u 16:17 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milinković: Odigrali smo jednu od boljih utakmica

Budućnost se uspješno izborila sa pritiskom, na pobjedu Dečića u Tivtu odgovorila trijumfom nad Petrovcem (2:0) i ostala na vrhu tabele sa identičnim brojem bodova kao tim iz Tuzi, ali boljom gol razlikom

Mogli su "plavi" da slave i ubjedljivije, ali najbitnija je pobjeda koju su potpisali Đorđe Despotović i krilni napadač Stefano Almeida, a koji su mrežu Petrovčana pogađali nakon asistencija supertalentovanog Vasilija Adžića.

- Ostvarili smo pobjedu koja nam mnogo znači – i na psihološkom planu i naravno na rezultatskom. I ono što je najbitnije, naša pobjeda je čista kao suza - rekao je za klupski sajt šef stručnog štaba Mladen Milinković. - Mislim da smo odigrali jednu od boljih utakmica, a pored dva gola imali smo još tri – četiri stopostotne šanse koje smo morali da realizujemo. Međutim, svakako moramo da budemo zadovoljni - dodao je Milinković.

"Varvari" su još jednom bili uz svoj tim srcem i dušom, a protiv Petrovca se probudio i "zapad", koji je znao da pozdravi dobre poteze.

- Imao sam osjećaj da je cijeli stadion uz nas. To je na mene ostavilo najjači utisak - poručio je Milinković, pa se nadovezao. - Znamo da su "Varvari" uz nas svaki put, i kod kuće, i na strani, i kad je dobro i kad nije, ali svi smo čuli ovacije sa zapadne tribine, svaki potez je ispraćen aplauzom, a to nam svima znači mnogo, posebno igračima. Nadam se da će se taj trend nastaviti, a da ćemo mi ubuduće igrati još bolje i efikasnije.

Već u srijedu šampiona čeka okršaj sa ekipom OFK Mladost Lob.bet.

- Prije Petrovca sam rekao igračima da imamo još deset mečeva i da je svaka utakmica podjednako bitna za nas, jer možemo na svakoj da osvojimo samo tri boda, a mnogo više da izgubimo. Zato, ne smijemo da pravimo razlike - jasan je Milinković.

Fokus je na Lješkopoljcima i trenutno se ne razmišlja o Dečiću sa kojim "plavi" igraju veliki derbi naredne nedjelje.

- Ne mislimo o Dečiću dok ne završimo utakmicu sa ekipom Mladosti. Sve i da riješimo te dvije utakmice u našu korist – nadam se da hoćemo i daćemo sve od sebe – opet ima još da se igra. Zato je svaka naredna utakmica najbitnija. Daleko je 25. maj, volio bih da do našeg cilja dođemo ranije, ali nažalost u ovome trenutku ne zavisimo samo od sebe, zato je fokus iz meča u meč ključan - zaključio je Milinković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 21:17