Miloš Brnović / -FOTO: FK BUDUćNOST/RUSMIN RADIč
18/10/2024 u 14:57 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Miloš Brnović uoči Arsenala: Jedva čekam da krene utakmica

Nakon još jedne dvonedjeljne pauze, mečevima 12. kola danas se nastavlja prvenstvo u “Meridianbet” 1. CFL

Lider na tabeli, ekipa Budućnosti, na svom terenu će ugostiti Arsenal i probati da se domogne još jednog trijumfa. Jedan od igrala koji je u potpunosti zaliječio povredu koja ga je mučila je Miloš Brnović.

-Osjećam se odlično, zdrav sam, motivisan… Nedostajao mi je ritam utakmica od po 90 minuta, ta borba, želja, pobjede, jer nikada ne može da bude isto kada ste sa strane kao kada ste na terenu. Povreda me je udaljila od toga, ali sam spreman i jedva čekam da utakmica počne – rekao vezista Budućnosti za klupski sajt.

Utakmica protiv petoplasirane ekipe domaćeg šampionata se igra sjutra od 20 sati, a iz kluba je saopšteno da je ulaz slobodan.

-Arsenal ima ekipu za respekt, igra tvrdo i organizovano, što se vidjelo na poslednjem meču protiv Dečića. Definitivno je to tim koji je najopasniji iz tranzicije i uradićemo sve da to neutrališemo. Naš pristup se ne mijenja, ulazimo sa željom da se mi pitamo na terenu, da odigramo dobar meč i da na taj način dođemo do tri boda – istakao je Miloš Brnović.

Po Brnovićevim riječima, najvažnija, a ujedno i najteža stvar je održati kontinuitet.

-Svjesni smo toga, zato i razmišljamo na način da je svaka naredna utakmica najbitnija. Ne gledamo tabelu, jer je tek početak i ne veličamo stvari koje smo već uradili, jer znamo da možemo mnogo. Zaliha je lijepa i prija, ali nas obavezuje da budemo bolji”, jasan je Miloš Brnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 14:57