Pionirska reprezentacija Crne Gore / -FOTO: FSCG
09/09/2024 u 14:11 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Pioniri poraženi od Bugarske u Sofiji

Pionirska selekcija Crne Gore poražena je u Sofiji, u drugom prijateljskom meču od Bugarske (1:2)

Domaći su poveli u 47. minutu, kada je Vladimir Rečev zatresao mrežu „crvenih“. Na asistenciju Miloša Lakovića, Luka Vušurović je u 60. minutu izjednačio rezultat. Ipak, osam minuta kasnije Bugari su postigli gol i stugli do trijumfa, a strijelac je bio Krasimir Janakijev.

- U dva meča igrala su dva različita tima i danas se javljaju identične greške kao i u prvom susretu. Ogroman broj grešaka uslovio je da rezultat danas bude ovakav, protiv protivnika koji nije bolji tim. Nismo imali sreće, jer smo kod rezultata 1:1 imali priliku da potpuno preokrenemo utakmicu u svoju korist, kada smo pogodili prečku. Dječaci su još mladi, tek selektirani i za očekivati je sve ovo što sam već naveo. U narednom periodu do kraja ove godine, očekuje nas turnir sa četiri utakmice, na kojima ćemo nadam se uspjeti da ispravljamo stvari koje su nam se dešavale u ova dva meča sa Bugarskom - rekao je selektor Minja Ljumović za zvanični sajt FSCG.

Crna Gora je u ovom meču igrala u sastavu: Petrović Njegoš, Jošanović (od 61. Kovačević), Kuč, Matanović (od 56. Suljević), Bulatović (od 41. Vukoje), Radović (od 61. Kisić), Milačić (od 41. Caušević), Kljajević (od 41. Laković), Milić (od 61. Samardžić), Ilić (od 41. Vušurović), Mrđenović (od 71. Radusinović).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 07:53