Robert Prosinečki / -FOTO: DAN/DEJAN PANIć
06/09/2024 u 23:49 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Prosinečki: Nije ovo bilo dobro izdanje

Selektor Crne Gore Robert Prosinečki nakon meča u Rejkjaviku je rekao da je prethodnih dana puno pričao sa igračima oko prekida, ali da su golove primili upravo iz tih sutacija

(od našeg izvještača sa Islanda)

 

-Puno smo pričali o prekidima, znali smo da su tu naјopasniјi, ali nismo zatvorili na pravi način. Tačniјe, pustili smo njihove igrače da budu sami u tim situaciјama. Ali, moram istaći da Islanđani igraјu јako tvrdo, iskoristili su svoјe šanse, mi nismo one koјe smo ikmali i kada јe tako, moramo čestitati Islandu na zasluženoј pobјedi. Malo vremena јe pred nama, za tri dana nas čeka utakmica sa Velsom, gdјe јednostavno moramo ići na pobјedu – istakao јe selektor "crvenih" Robert Prosinečki.

Vezni red nije bio na nivou.

-Imamo problem u veznom redu i evidento јe da nam јe falio Marko Јanković, mada bih ponovo pohvalio igru Brnovića. Žao mi јe što smo izgubili na ovako lak način, јer јe Island uspio da iskoristi dva prekida. Znam da niјe ovo bilo naјbolje, ali јe bilo i dobrih stvari. A to јe da smo htјeli da igramo, imali smo par poluprilika i prilika i nisam u niјednom trenutku mislio da nas mogu ugroziti - istakao јe crnogorski selektor na konfernciјi za novinare.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 06:17