Robert Prosinečki / -FOTO: FSCG
11/10/2024 u 23:41 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Prosinečki: Nimalo nije ugodno, meč u Velsu poslednja šansa

(Od našeg izvještača iz Turske)

Crna Gora je izgubila još jedan meč u Ligi nacija. „Sokoli“ su večeras na stadionu „19. jun“ u Samsunu poraženi od Turske sa 0:1, što je bio njihov treći uzastopni poraz. Samim tim, situacija u grupi nije po mjeri našeg tima, a selektor Robert Prosinečki je istakao da situacija nije nimalo ugodna.

-Mislim da smo igrali protiv јedne odlične reprezentaciјe koјa јe domirala na ovom meču. Imali smo šanse kroz kontre i polukontre, imali smo dviјe šanse, možda smo mogli i povedemo. Na kraјu, novi neuspјeh i niјe nimalo ugodno, јer јe ovo treći poraz. Čestitam Turskoј na pobјedi, a mi se okrećemo drugim utakmicama – rekao јe selektor Robert Prosinečki nakon meča.

Po njegovim riječima, meč u Velsu je poslednja prilika da se nešto uradi.

-.Izgubili smo tri utakmice, teška situaciјa za nas. S druge strane, Turska јe bila favorit i priјe početka Lige naciјa. Mi se okrećemo duelu sa Velsom, koјi јe naša poslednja šansa da uradimo nešto u ovoј Ligi naciјa – kazao јe Prosinečki.

Sokoli već u ponedjeljak gostuju u Kardifu, a naš stručni štab ima dodatnih problema oko igračkog kadra. Zbog kartona dobijenih večeras u Vels neće putovati Miloš Brnović i Milutin Osmajić.

- Za Vels ćemo da vidimo, opterećeni smo povredama i kartonima, neće igrati Brnović i Osmajić, Jovović se žali na povredu. I Vels je dobra selekcija, moraćemo da uložimo mnogo truda da stignemo do povoljnog rezultata – rekao je Prosinečki.

Hrvatski stručnjak na klupi sokola je zadovoljan izdanjem debitanta, golmana Igora Nikića.

-Moramo razmišljati o budućnosti, Mijatović je u godinama, a moramo gledati ko će ga naslijediit. Nikić se odlično pokazao, bio je hladnokrvan i siguran -.istakao je Prosinečki.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. oktobar 2024 23:42