Nikola Rakojević / Foto: DAN/Lazar Ružić
15/10/2024 u 21:41 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Rakojević: Fali nam nešto malo za dobar rezultat

Mlada reprezentacija Crne Gore izgubila je danas u Tampereu od Finske sa 1:2, u meču poslednjeg kola kvalifikacija za EP

Crveni su vodili autogolom Namoa, a onda je Skita sa dva pogotka donio preokret i pobjedu svom timu. Selektor naše reprezentacije Nikola Rakojević nakon susreta je za zvanični sajt FSCG rekao da ove kvalifikacije nisu bile dobre za Crnu Goru.

-Odigrali smo bolje nego u meču sa Rumunijom prije nekoliko dana. Ali, kao i mnogo puta do sada, fali nam nešto malo za bolji rezultat. Bez obzira na sve, momci su pokazali da mogu da pariraju tehnički boljim ekipama i to na veoma brzoj podlozi na koju nijesmo navikli. Rezultatski, ove kvalifikacije nijesu bile dobre za nas, a kada igrate za reprezentaciju, onda treba da imate rezultat. Sa druge strane, iz ove selekcije tri igrača su u,,A“ reprezentaciji, tako da je tu ispunjen jedan od zadataka. Ono što je sigurno, u nekim utakmicama smo morali da budemo na višem nivou, zašto nijesmo bili, vidjećemo u analizama -  istakao je Nikola Rakojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. oktobar 2024 21:41