Remi Intera i Đenove / -FOTO: FC INTERNACIONALE
17/08/2024 u 21:23 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Samo bod za Inter na otvaranju nove sezone

Fudbaleri Đenove i Intera remizirali su na startu Serije A

Meč na "Marasiju" završen je rezultatom 2:2, a domaći su do boda došli u sudijskoj nadoknadi golom nekadašnjeg igrača Milana Žuniora Mesijasa

Domaćin je poveo u 20. minutu. Bani je glavom stavio u iskušenje čuvara mreže Intera Zomera, a Švajcarac katastrofalno reagovao i omogućio Alesandru Voljaku da dovede Đenovu do vođstva. Interu je bilo dovoljno deset minuta da izjedanči. Nikolo Barela je sjajno zavrnuo loptu u šesnaesterac Đenovljana, a napadač prvaka Italije Markus Tiram glavom poravnao rezultat. Nastavila je ekipa trenera Simonea Inzagija sa napadima u drugom poluvremenu i joj se isplatilo.  Pet minuta prije kraja meča rezervista Davide Fratezi perfektnom loptom u prostor uspio je da proigra Tirama, a Francuz izbjegao ofsajd i smjestio loptu u mrežu za potpuni preokret Intera. Očekivalo se tada će će šampion Italije osvojiti kompletan plijen, međutim, u poslednjim trenucima utakmice Jan Bisek je igrao rukom i tako skrivio jedanaestarac. Najstrožu kaznu za Đenovu izveo je Žunior Mesijas, Zomer je odbranio njegov udarac, ali se lopta odbila do Brazilca, koji iz drugog pokušaja nije pogriješio.

U drugoj utakmici dnevnog programa, povratnik u elitu Parma remizirala je sa Fiorentinom - 1:1. Domaćin je vodio od 22. minuta golom Mana, a bod „ljubičastima“ donio je Biragi u 75. minutu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 01:59