Стефан Савић  / - Фото: WWW.FOOTBALL-ESPANA.NE
01/06/2021 u 18:04 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Савић и Шћекић неће наступити против БиХ, Вешовић се враћа

Једва чекам утакмицу да заиграм у националном дресу, поручио је Вешовић

Репрезентативци Стефан Савић и Александар Шћекић неће наступити у пријатељском мечу против БиХ који ће наша репрезентација играти сјутра на стадиону Грбавица у Сарајеву. На конференцији је селектор Радуловић истакао да Шћекић вуче лакшу повреду, док је Савић одиграо изузетно напорну сезону, па селектор Радуловић не жели да ризикује да се искусни дефанзивац повриједи.

Након дужег времена у репрезентацију се вратио Марко Вешовић. Један од битнијих играча црногорског националног тима опоравио се након повреде кољена, која је га је са терена одвојила осам мјесеци.

– Све је ок, повреда је прошлост. Срећан сам што сам се вратио у селекцију против дуже паузе. Једва чекам утакмицу да заиграм у националном дресу – казао је Вешовић на конференцији за новинаре.

Без обзира што се ради о пријатељском мечу, сви у табору „црвених” мечу прилазе као да је квалификациони. Вешовић је поручио да ће сви који буду играли дати све од себе да се из Сарајева врате са позитивним резултатом.

– Искрено, не бих гледао никада на противника. Они имају својих проблема, имамо и ми, али мислим да из сваког проблема може да се изађе нешто добро. Код нас, сваки играч који добије шансу, сигурно ће бити мотивисан да се прикаже у што бољем свјетлу. Утакмица јесте пријатељског карактера, али мислим да ће бити право надметање на терену. И Босна и Херцеговина и ми желимо да направимо што бољи резултат, надам се да ћемо на крају то бити ми – рекао је Марко Вешовић.

„Црвени” су данас на Грбавици одрадили и последњи тренинг уочи сјутрашњег меча, који је заказан за сриједу у 18 часова. Наша репрезентација ће наступити без 13 играча и то: Стевана Јоветића, Николу Вукчевића, Адама Марушића, Стефана Мугошу, Александра Бољевића, Марка Бакића, Радуновића, Момчила Распоповића, Дина Исламовића, Уроша Ђурђевића, Естебана Савељића те поменуте Савића и Шћекића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 09:00