Стефан Савић / - Фото: Твитер
06/04/2022 u 10:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Савић: Миран сам јер предстоји одлучујућих 90 минута на нашем стадиону

Фудбалери Атлетико Мадрида поражени су синоћ у гостима од Манчестер ситија 1:0 у првом мечу четвртфинала Лиге шампиона

Одбрана којом је командовао наш Стефан Савић одолијевала је све до 70. минута када је Кевин де Брујне погодио за домаће.

- Никада на волимо да губимо и наравно да нисам срећан што се то догодило, али на краjу ово ниjе лош резултат. Играли смо против Ситиjа у њиховоj кући и нисмо им допустили много прилика. Имали су посед, а нама су недостаjали метри у последњоj трећини. Имали смо неке нападе преко Гризмана и Жоаа коjи су могли боље да се заврше. Миран сам jер нам предстоjи одлучуjућих 90 минута на нашем стадиону - рекао jе Стефан Савић након меча.

Атлетико Мадрид jе иначе, први пут у клупскоj историjи у Лиги шампиона пропустио прилику да упути ударац ка противничком голу у првом полувремену.

- Знали смо да на њиховом стадиону не смијемо да изађемо високо и притиснемо. Пала нам jе концентрациjа код гола, али имамо недјељу дана да се припремимо за поправни у Мадриду. Када се браните тако ниско, ниjе лако оптеретити и напасти противника, али код куће ће бити друга прича. Наше потребе су сада другачиjе и кренућемо по голове - закључио jе Савић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 11:44