Arne Slot / -FOTO: EPA
26/04/2024 u 12:22 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Slot želi u Liverpul, Fejenord odbio prvu ponudu

Upravi kluba iz Roterdama devet milona eura malo za holandskog stručnjaka

Arne Slot je prošlog ljeta odbio ponudu Totenhema, ali poziv Liverpula se ne odbija. Trener Fejenorda postao je prvi favorit uprave "redsa" da na kormilu naslijedi Jirgena Klopa, nakon što je Ćabi Alonso odlučio da ostane u Leverkluzenu, dok je Ruben Amorim preskup.

- Klubovi pregovaraju, čekam ishod. Nije tajna da želim u Liverpul. Ostaje mi da čekam i nadam se da će dogovor biti postignut. Optimista sam po tom pitanju - rekao je Slot za ESPN.

U Feјenordu ne žele, međutim, da se rastanu tek tako sa Slotom, koji je prošle nedjelje osvojio Kup Holandije nakon šest godina. Prethodno je ekipu iz Roterdama vodio i do titule prvaka Holandije, finala Lige konferencije i četvrtfinala Lige Evrope, a ponovo je osigurao i nastup u Ligi šampiona.

Prema pisanju holandskih mediјa čelnici kluba iz Roterdama odbili su prvu ponudu koјu јe poslao Liverpul u iznosu od devet miliona eura, ali izvjesno je da će dogovor biti postignut i da će Slot imati priviliegiju da već od naredne sezone vodi engleskog velikana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:23