Станојевић грмио / - фото: PARTIZAN.RS
22/09/2021 u 17:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Станојевић: Реците нам ако Звезда мора да буде шампион

Тренер фудбалера Партизана држао монолог на конферценији за медије изреволтиран што је одложен меч највећег ривала и Вождовца

Није само стратег Барселоне Роналд Куман данас одлучио да не дозволи новинарима да му постављају питања.

Слична ситуација је виђена на конференцији за медије фудбалера Партизана пред меч са екипом Младости у Лучанима.

Шеф стручног штаба „црно-белих” Александар Станојевић је држао монолог, изреволтиран што је одложен меч између Црвене звезде и Вождовца, због проблема појединих играча најљућег ривала његовог клуба са стомачним вирусом.

Кормилар лидера шампионата Србије наводи да је регуларност такмичења доведена у питање.

Разочаран сам дешавањима на данашњи дан. Скандалозно се одлажу утакмице. Како се нико не огласи и не каже то? То jе нерагуларно и не доводи нас све у равноправан положаj. Ми смо такође уморни, идемо у Лучане гдје дуго нисмо побиједили. Послије тога Европа, Спартак, па Крушевац. Вјеруjем да Звезда има болесне играче, али и ростер од 30 фудбалера. Не можемо због тога да одлажемо утакмицу – рекао jе Станоjевић на конференцији за медије.

Шеф струке Партизана је навео да је скандалозно да о одлагању Звездине утакмице одлучуjе неко ко jе члан управног одбора клуба из „Љутице Богдана”.

Па нисмо сви овдје због Звезде! Ваљда то можете да схватите. Ваљда и ми овдје играмо неко право. Питамо се и ми ваљда нешто? Чули сте моjе изjаве о дербиjу, Европи, репрезентациjи, била jе позитивна атмосфера. Правите нас лудима и причате о неком вирусу. Што УЕФА ниjе одложила меч Црвене звезде против Каирата кад им је одложено у домаћем првенству? То само овдје може да се одложи! Шта навиjач Партизана да каже? Ни ви новинари ништа о томе не пишете или се овдје зна ко ће бити шампион. Не знам што се бавим више овим послом, нећу више овдје да радим – поручио је на крају монолога Станојевић и добацио да на меч против Младости неће рачунати на осам првотимаца.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:54