Aleksandar Stanojević / -FOTO: FK PARTIZAN/FACEBOOK
13/08/2024 u 16:16 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Stanojević: Želimo da prođemo dalje

Prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Lugana, Partizan je u Beogradu izgubio sa 0:1, pa će crno-beli u Švajcarskoj motrati da jure taj zaostatak

Na današnjoj konferenciji za medije trener Partizana Aleksandar Stanojević je rekao da njegov tim mora da se sabere pred veoma bitnu utakmicu koja bi mogla da pokrene ekipu iz Humske.

-Saldanja nije odradio nijedan trening i pod znakom je pitanja. Druge smo odmorili, neke pripremili, igramo dvije utakmice nedjeljno. Večeras ćemo znati na koga možemo da računamo - rekao je Stanojević i osvnuo se na zaostatak njegove ekipe.

-Iako nije povoljan, rezultat je aktivan. Znamo da moramo da pobijedimo. Da se vratim na prvi meč. Odigrali smo dobro, disciplinovano, bili smo i opasni, ali nije to Partizan koji želim da imam, nije to taj Partizan koji igra ofanzivno. To je sada naša situacija, ali nadamo se, jasno je da hoćemo da prođemo dalje - rekao je strateg crno-belih.

Meč u Švajcarskoj će se igrati na vještačkoj podlozi, a Partizan će sa tribina, kako stvari stoje, imati veliku podršku.

-Imamo sjajnu grupu navijača, imamo ih i u Švajcarskoj. To je injekcija za nas. Sa te strane, stvarno sam zadovoljan. Kada je u pitanju teren, moramo da se adaptiramo na njega. Igrači Lugana su hitri, odgovara im takav teren. Izlazimo na megdan Švajcarcima, vidjećemo šta će biti – poručio je Stanojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 10:00