Sa treninga u Tbilisiju / -FOTO: RADIO BAR
17/07/2024 u 23:07 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Vruć doček za Barane - prekinut trening Mornara u Tbilisiju

Ekspedicija Mornara koja sjutra uveče u Tbilisiju protiv Dinama igra revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija dozivijela je u dva prethodna dva dana neprijatnosti u glavnom gradu Gruzije

Nakon što im klub domaćion u utorak nije obezbijedio teren za trening, večeras je onaj zvanični trening prekinut. Prema riječima trenera Barana Zorana Đuraškovića trening su prekinuli članovi uprave i stručni štab gruzijskog kluba.

-Naš večerašnji trening u Tbilisiju je prekinut zbog nekorektnosti članova uprave i stručnog štaba Dinama. Juče su trebali da nam obezbijede teren za trening, kao što smo i mi njima u Podgorici, a nisu to uradili. Uz verbalne čarke i izgurivanja morali smo da napustimo teren. Ništa nisu ispoštovali otkako smo ovdje. Trening je trebao da bude zatvorenog tipa, a oni su došli i gledali, pa smo morali da mijenjamo koncept treninga. Na kraju smo trenirali samo 40 minuta, jer smo na silu morali da odemo. Uz to, kada smo stigli na stadion, na velikom semaforu je pisalo: Dinamo - Mornar 2:0. Velika nekorektnost našeg rivala. Dakle, od dva planirana treninga samo smo na terenu smo radili samo 40 minuta - rekao Zoran Đurašković za “Dan”.

Dinamo Tbilisi I Mornar igraju sjutra uveče od 19 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 15:35